RU UA

Дитячі меблі Сіндерелла

Дитячі меблі Сіндерелла, параметриДитячі меблі «Сіндерелла» відмінно вписуються в кімнату маленької дівчинки. Всі меблі з цієї серії виконаны в світлих тонах, під які зручно вибирати колір шпалер і штор, а очі дитини не втомляться від яскравості і контрасту кольорової гами. Поєднання легкості і міцності матеріалу призводить до того, що дитина не може розібрати меблі в процесі вивчення навколишнього його середовища, ну а для батьків буде легко її збирати.


Дитячі меблі «Сіндерелла» зібрана у великий комплект, який не вимагає докуповувати додаткові меблі. Крім найнеобхіднішого: ліжка, шаф і столів; для дівчинки також передбачено книжкову шафу, комод з вбудованим дзеркалом і полиці на стіни.


Навіть серед елементів обстановки «Сіндерелла», дитячі меблі можна перебирати, віддаючи перевагу найоптимальше відповідному варіанту. Наприклад, в залежності від потреб дитини і розмірів кімнати, Ви можете вибрати трьох- або дводверну шафу для одягу, ліжко з дверцятами або з нішею для постільної білизни і т. д. У цілому, комплект складається з усього, що необхідно для життя дитини дошкільного і раннього шкільного віку.

Звертаємо Вашу увагу на те, що на сайті нашого салону дитячих меблів з серією «Сіндерелла», вказані параметри всіх меблів для зручності покупців. Якщо Вас зацікавила ціна серії дитячих меблів «Сіндерелла», напишіть нам листа і ми відповімо буквально протягом 15-ти хвилин. Батьки можуть замовити покупку за телефоном, звернутися до наших співробітників за безкоштовною консультацією.

У нашому салоні всі дитячі меблі (комплект «Сіндерелла» у тому числі) виготовлені ​​з дерева і розроблені безпосередньо під особливості розвитку дітей.

Меблі з доставкою по всій Україні

САЛОН, ЕКО МАРКЕТ
Другий поверх
детальніше>>

ТОВ "Бріз